7óra7

Négy nagyszínpadi előadást kínál bérleteseinek a Csíki Játékszín

Négy nagyszínpadi előadást kínál bérleteseinek a Csíki Játékszín

2014. 12. 17. | 7óra7

Csíki Játékszín A 2014-2015-ös évadra két hónapon keresztül vásárolható színházbérlet, amely négy nagyszínpadi előadásra érvényes. Kosztolányi Dezső Édes Anna című regényének színpadi adaptációja nyitja az évadot, október elején Lendvai Zoltán rendezésében láthatja ezt a produkciót a közönség.

Somogyi Szilárd harmadszor rendez zenés előadást Csíkszeredában, most Huszka Jenő-Szilágyi László operettjét, a Mária főhadnagyot viszi színre decemberben. Victor Ioan Frunză temesvári román rendező az orosz drámairodalom kiemelkedő darabját, Makszim Gorkij Éjjeli menedékhely című művét állítja színpadra a jövő év elején, majd Tersánszky Józsi Jenő Kakuk Marci regényének Örkény István által írt színpadi változatát mutatja be a Csíki Játékszín Parászka Miklós rendezésében.

A színház kedvezményt biztosít a diákoknak és a nyugdíjasoknak, emellett a teátrum a kisiskolásoknak is kínál mesebérletet, amely az elmúlt évadhoz hasonlóan három gyerekelőadást tartalmaz, illetve a Lurkó Fesztivál egy előadására is belépést biztosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr727994911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása