7óra7

Váratlanul leváltották Schlanger Andrást

Váratlanul leváltották Schlanger Andrást

2016. 02. 09. | 7óra7

Nyíregyháza polgármestere indoklás nélkül, rendes felmondással megszüntette Schlanger András ügyvezetői megbízatását.

A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkhöz:


"2016. február 9-én Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere indoklás nélkül, rendes felmondással megszüntette Schlanger András, a Móricz Zsigmond Színház Nonprofit Kft-ben betöltött ügyvezetői megbízatását.

Az ügyvezetői feladatokkal a 2002 óta a színház vezetésében dolgozó jelenlegi cégvezetőt, Kirják Róbertet bízta meg az átmeneti időszakra, aki így fogalmazott: „Nagyon megtisztelő a felkérés, bár nagyon váratlanul ért, így egyelőre nem szeretnék bővebben nyilatkozni. Arról azonban biztosíthatok mindenkit, hogy a Móricz Zsigmond Színház működésében a jövőben sem lesz fennakadás.”

schlanger.jpgSchlanger András (a kép forrása. szinhaz.hu)

Schlanger Andrást éppen egy éve, 2015 februárjában, hét pályázó közül választotta ki a nyíregyházi közgyűlés A pályázók között volt Tasnádi Csaba is, a színház korábbi igazgatója. Schlanger András 2015 július elsejétől irányította a színházat, megbízatása öt évre szólt.

Az ügyre hamarosan visszatérünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr108376644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása