7óra7

Újra Budapesten a Marica grófnő

Újra Budapesten a Marica grófnő

Színház reggelire - 2016. november 24.

2016. 11. 24. | 7óra7

A Kerényi Miklós Gábor által rendezett operett debreceni, németországi és olaszországi kitérőt követően költözik vissza az Operettszínházba.

Visszatér otthonába a Marica grófnő


Azt követően, hogy a 2014/15-ös évadtól a debreceni Csokonai Színház repertoárjára került, majd a közelmúltban Münchenben és Ravennában is vendégszerepelt, november 25-től újra látható a Kerényi Miklós Gábor által rendezett Marica grófnő a Budapesti Operettszínházban. A Marica grófnő bonvivánszerepében először lép színpadra Dolhai Attila.

marica.jpgBordás Barbara (fotó: Budapesti Operettszínház)

A Kálmán-operett 2017. június 12. és 25. között a Budapesti Operettszínház és a Tel Aviv-i Operaház hosszú távú együttműködésének részeként Izraelben vendégeskedik.

A Magyar Színházba költöznek a Szkalla-lányok


Örkény István Macskajátékának kétszereplős átirata, az átdolgozóként és rendezőként is Berényi Gábor által jegyzett A Szkalla lányok december 4-én és 5-én a Magyar Színházban lesz látható. Orbánnét Béres Ilona, Gizát Tordai Teri alakítja. December 4-re jegyek itt, 5-re itt válthatóak. Az előadások 19:30-kor kezdődnek.

szkalla.jpgTordai Teri, Béres Ilona (fotó: Kállai-Tóth Anett)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr2411994368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása