7óra7

Alföldi táncosokat válogatott

Alföldi táncosokat válogatott

Színház reggelire - 2017. január 11.

2017. 01. 11. | 7óra7

Zajlanak a mindössze egy alkalommal színpadra kerülő Passió XXI előkészületei.

Szenvedéstörténet slágerekkel


Az Alföldi Róbert által rendezett, mindössze egy alkalommal, április 9-én, virágvasárnap színpadra kerülő Passió XXI keretein belül az elmúlt évtizedek nagy slágereivel elevenedik meg Jézus szenvedéstörténete. Az előkészületek javában zajlanak: a rendező, valamint az előadás két koreográfusa, Gergye Krisztián és Kugler Zsolt már az előadásban fellépő táncosokat is kiválogatta. A készülő produkcióról további részletek a fidelio.hu cikkében olvashatóak.

alfoldi.pngAlföldi Róbert

Ma kezdődik az idei Szólóduó Nemzetközi Tánc Fesztivál


Az immár tizennyolcadik születésnapját ünneplő, vasárnapig tartó seregszemle mai megnyitóján Böröcz Petra lép fel a MOHA - Mozdulatművészek Házában. A SzólóDuó Fesztivál célja, hogy a szárnyaikat bontogató vagy éppen tapasztalt alkotókat és táncosokat egyaránt bátorítsa, legújabb alkotásaikat megismertesse a nagyközönséggel. A produkciók közül a szakmai zsűri és a közönség választja ki a legjobbakat, amelyek a vasárnapi SzólóDuó 2017 Gálaesten is bemutatkoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr2112117137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása