7óra7

Mucsi első rendezése a Szkénében

Mucsi első rendezése a Szkénében

Színház reggelire - 2017. január 12.

2017. 01. 12. | 7óra7

Egy lélektani kamaradarab és egy abszurd dráma érkezik a fővárosba.

Két temesvári előadás vendégeskedik Budapesten


Január 18-án 18:00 és 20:30-tól a Liviu Lucaci által írt és rendezett Vértestvérek látható a Szkéné Színházban, másnap, január 19-én pedig Vaszilij Szigarjev kortárs orosz drámaíró Guppi című drámája Mucsi Zoltán  rendezésében érkezik Budapestre. A Guppi szintén két alkalommal, 18:00-tól és 20:30-tól tekinthető meg. Jegyek az időpontokra kattintva válthatóak (a Guppi második előadása már teltházas), további információ pedig a színház.hu-n érhető el.

guppi.JPGGuppi (forrás: színház.hu)

Színházi nevelési beszélgetéssorozat indul a Katonában


Január 17-én, kedden Szempontváltó címmel indul útjára a Katona József Színház új beszélgetéssorozata, melyen minden alkalommal egy-egy előadást, komplex színházi nevelési programot helyeznek a moderált beszélgetés fókuszába. Céljuk, hogy új lendületet adjanak bizonyos szakmai diskurzusoknak, egyúttal elősegítsék, hogy új szempontok mentén lehessen beszélgetni az előadásokról. Az első alkalom az idén 25 éves Kerekasztal Színházi Nevelési Központ Kékszigetét veszi górcső alá. A 18 órakor kezdődő beszélgetésen részt vesz többek között a Kerekasztal társulata is. A részvétel ingyenes, de az edu@katonaszinhaz.hu címre küldött előzetes regisztrációt igényel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr912119739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása