7óra7

Mucsi Zoltán főszerepet kapott egy ötvenkét részes filmsorozatban

Mucsi Zoltán főszerepet kapott egy ötvenkét részes filmsorozatban

Színház reggelire - 2017. február 10.

2017. 02. 10. | 7óra7

A Tóth János című, epizódonként huszonhat perces sorozat március 9-től, csütörtök esténként fél 9 órai kezdéssel lesz látható a Duna Televízión.

Mucsi Zoltán a Munkaügyek Tóth Jánosaként önálló sorozatot kapott

 

Az új sorozatban a korábban az M1, majd a Duna Televízió műsorán évek óta futó Munkaügyekből jól ismert Tóth János (Mucsi Zoltán) élete válságba kerül. Miután Jánost kirúgják a munkahelyéről, és anyja (Csoma Judit) összeköltözik húsz évvel fiatalabb szeretőjével (Kőszegi Ákos), hősünk kénytelen ötvenöt évesen új életet kezdeni. A sorozat főszerepében Mucsi Zoltán, Csémy Balázs, Kőszegi Ákos, Bozó Andrea, Rujder Vivien, László G. Attila, Csoma Judit és Szabó Simon látható.

toth_megafilm.JPGMucsi Zoltán (Forrás: Megafilm)

Jordán Tamás és Dér András pályázik a Weöres Sándor Színház igazgatói posztjára

Jordán Tamás, a szombathelyi teátrum jelenlegi igazgatójának megbízása 2017. szeptember 30-án jár le. A pályázatokat a továbbiakban előbb egy szakmai bizottság értékeli, majd az önkormányzat illetékes bizottságai is megteszik javaslatukat, végül pedig mindezek figyelembe vételével Szombathely Megyei Jogú Város Közgyűlése hozza meg a döntést, várhatóan a testület március 2-i ülésén. A vezetői kinevezés öt évre szól.

Elhunyt Csikós Attila, az Operaház örökös tagja, mesterművész

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 75. évében elhunyt Csikós Attila Kossuth- és Jászai Mari-díjas építész, jelmez- és díszlettervező. Az Arabellához és a Szilfid című baletthez készült két utolsó díszletét az Opera védetté nyilvánítja és megőrzi az utókornak. Az Operaház közleménye szerint Csikós Attila negyven éven át határozta meg az Opera látványvilágát, egyenes folytatója Oláh Gusztáv és Fülöp Zoltán örökségének. Csikós Attilát az Operaház saját halottjának tekinti.

arab_tomas_opitz.JPGCsikós Attila az Arabella díszletépítésén (fotó: Tomas Opitz)

A Katona Hírszínháza lett a tavalyi év legjobb kampánya

A Katona József Színház pedig a második legjobb hirdetői márka a Kreatív kommunikációs szaklap és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) összesítése alapján. Az M+ Lista számos 2016-os reklámverseny eredményeit összesíti, ez több kategóriában díjazza a hazai reklámpiac legjobb teljesítményeit. A Katona a legsikeresebb kampányok és a top 10 hirdető listáján került első, illetve második helyre.

Hírszínház készítése során tíz napon keresztül egy-egy közéleti vagy kulturális hírt dolgozott fel gyakorlatilag valós időben a Katona és a Young & Rubicam csapata Dömötör András rendező vezetésével. A hír alapján rövid, egy-két perces előadás készült nagyon rövid idő alatt, az erről készült felvétel pedig minden délután megjelent az Index.hu-n. Részletek a kreativ.hu-n.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr6112244060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása