7óra7

A teljes szombathelyi társulat Jordán Tamással képzeli el a jövőt

A teljes szombathelyi társulat Jordán Tamással képzeli el a jövőt

Színház reggelire - 2017. február 20.

2017. 02. 20. | 7óra7

A képviselőkhöz eljuttatott személyes levélben kérik, hogy ők is támogassák Jordán Tamás pályázatát.

A társulat összes tagja aláírta az igazgatót támogató levelet


Mi, a szombathelyi Weöres Sándor Színház társulatának színészei valamennyien egyhangúlag támogatjuk Jordán Tamás pályázatát, annak érdekében, hogy az ő vezetése alatt közösen elért eddigi eredményeinket megőrizhessük. A következő öt évben is az ő irányításával szeretnénk folytatni szakmai munkánkat” – írják a színművészek a 7óra7-hez is eljuttatott levelükben. A szombathelyi színház vezetésére az alapító igazgató mellett Dér András filmrendező pályázott, a szombathelyi közgyűlésnek március 2-ig kell döntést hoznia.

_sad2548.jpgA szombathelyi társulat a Mágnás Miska előadásában (fotó: Mészáros Zsolt / Weöres Sándor Színház)

Fotókiállítás a Molnár-bemutató kapcsán


Molnár Ferenc klasszikusa, Az üvegcipő című vígjáték február 25-től, Huszti Péter rendezésében látható a József Attila Színházban. A színház emeleti kiállítótermében a bemutatóval egyidejűleg minikiállítás nyílik Molnár Ferenc fotóiból, amelyeket az örökösök bocsátottak rendelkezésünkre.

Nyíregyházán a Várj, míg sötét lesz


Február 24-én pénteken a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban vendégeskedik az Orlai Produkciós Iroda előadása, a Várj, míg sötét lesz. A Várj, míg sötét lesz elsősorban Kovács Patrícia kiemelkedő játéka miatt lehet emlékezetes: „végletekig hiteles vakságábrázolása zavarba ejtő, hogy aztán sarokba szorított, támadásra kész thrillerhősként is kifogástalant alkosson” – írta kritikájában Soós András.

varj_2.JPGKovács Patrícia a Várj, míg sötét lesz előadásában (fotó: Takács Attila)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr9812274527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása