7óra7

7óra7 nézőpont

 • Minicézárok, kíméljetek!
  Minicézárok, kíméljetek!

  Szálinger Balázs: Köztársaság / Köztársulás, Zsámbéki Színházi Bázis

  A párbeszédekből fel-felsejlik a tény, hogy Szálinger Balázs Köztársaság című drámájában ennél azért jóval több potenciál van.
 • … öt, hat, hét és nyolc!
  … öt, hat, hét és nyolc!

  Sir Elton John – Lee Hall: Billy Elliot – a Musical / Magyar Állami Operaház

  Erényei mellett, a pesti előadás sem tudja levetkőzni londoni eredetijének azt a hibáját, hogy a hiányolt jelenetek helyett egyszerű show-t és sablonos gyerekcsíny-vicceket kapunk.
 • Hazugságra való hajlam
  Hazugságra való hajlam

  Tennessee Williams: Macska a forró bádogtetőn / Kecskeméti Katona József Színház

  Zsótér egyik nagy erőssége, hogy a sablonosan megírt karakterekből és felszínes történetből is sokrétegű előadást tud létrehozni. Zsótér Sándor az utóbbi időben viszonylag gyakran nyúl amerikai...
 • Gyere, őrült
  Gyere, őrült

  Nyikolaj Vasziljevics Gogol: Egy őrült naplója / Katona József Színház - Füge - Orlai Produkciós Iroda - MASZK Egyesület (Szeged)

  Bár az előadás fő jellemzője a humor, és Popriscsinen is inkább nevetünk, Keresztes Tamás meg tudja mutatni a szerencsétlen és sajnálatra méltó embert.
Összes nézőpont

Hírek

 • Nyitott Kör – Nyitott Pálya
  Nyitott Kör – Nyitott Pálya

  Diákközösségek kedvezményes feltételekkel vehetnek részt a Nyitott Kör színházi nevelési előadásain. A támogatás mértéke 50 és 90 százalék között változik.
 • Patina és fiatalodás
  Patina és fiatalodás

  Olcsó dolog lenne azzal kezdeni a Vígszínház bemutatását, hogy ez az a színházunk, amit a legkevésbé kell bemutatni. Olcsó, de nem teljesen alaptalan.
 • Patinás kávézó az automaták korában
  Patinás kávézó az automaták korában

  A mobiltelefon nem, de egy jó kávé része volt az egykori szalonoknak – emlékeztet előadások előtt a Rózsavölgyi hangosbemondója. Összegyűjtöttük, hogy ezen túl mi része és mi nem a Szalonnak.
 • Hét bemutatóval készül az új évadban a Kolibri Színház
  Hét bemutatóval készül az új évadban a Kolibri Színház

  Az idei évadban a hét premier mellett megújult nézőtérrel és egy ingyenes szabadtéri fesztivállal várja nézőit a Kolibri Színház.
Összes hír

Aktuális

Tetszett a bejegyzés? Kövesd a blogot!

blog.hu