7óra7

Junior Prima - Átadták a színház- és filmművészet kategória díjait

Junior Prima - Átadták a színház- és filmművészet kategória díjait

2013. 07. 06. | 7óra7

A Prima Primissma Alapítvány és a kategória társalapítója, az FHB Bank díját Pap Adrienn magántáncosnő (Magyar Állami Operaház), Szlávik Juli jelmeztervező, Rév Marcell operatőr, Fekete Ádám dramaturg, valamint Radnay Csilla (Nemzeti Színház), Szabó Kimmel Tamás (Nemzeti Színház), Orosz Ákos (Maladype Színház), Telekes Péter (Vígszínház), Kerényi Miklós Máté (Budapesti Operettszínház) és Trokán Anna (Veszprémi Petőfi Színház) színművész kapta.

Avenue Q - A mi utcánk - Radnay Csilla

Szerencsés flótás - Fekete Ádám

Hamlet - Szabó Kimmel Tamás

Lorenzaccio - Orosz Ákos

Jeanne D'Arc (A pacsirta) - Trokán Anna

A 7000 euróval járó díjra érdemes fiatal tehetségeket idén is a magyar színház- és filmművészet rangos képviselői jelölték.

A díjakat a zsűri tagjai, Molnár Piroska, a nemzet színésze, Eszenyi Enikő színész-rendező, a Vígszínház igazgatója, Takács Ildikó, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának tagja, Lovassy Tamás, az alapítvány kuratóriumának főtitkára és Káel Csaba rendező, a Művészetek Palotája vezérigazgatója adta át. Mellettük a zsűri tagja volt Balogh Gabriella, az FHB Bank igazgatóságának tagja és Bálint András színész-rendező, a Radnóti Színház igazgatója is.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr257999559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása