7óra7

Tompa Gábor úgy lép ki az MMA-ból, hogy be sem lépett

Tompa Gábor úgy lép ki az MMA-ból, hogy be sem lépett

2013. 07. 06. | 7óra7

Tompa Gábort ugyanis tudta és beleegyezése nélkül vették föl az MMA-ba levelező tagként. Az MMA-tól érkező megkeresésre nem válaszolt, és meglepve értesült arról, hogy minden külön értesítés nélkül tagja lett az alaptörvény életbe lépése óta köztestületi funkciót kapott szervezetnek. Tompa Gábor természetesen azonnali hatállyal kilép az MMA-ból.

Bár az MMA tervei szerint folyamatosan bővítenék a létszámot - most szombaton negyvenhárom új tagot avattak --, a tagság fogyatkozik: Fekete György elnök nyíltan kirekesztő nyilatkozata, továbbá a Műcsarnok-ügy miatt többen távoztak a testületből: az elmúlt héten Fehér László festőművész, Nagy József koreográfus, a Trafó igazgatója, Bukta Imre képzőművész, Novák Ferenc koreográfus, Ekler Dezső építész és Korniss Péter fotográfus is kilépett.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr687999395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása