7óra7

A Viktor, avagy a gyermekuralom a 24. Országos Színházi Fesztiválon

A Viktor, avagy a gyermekuralom a 24. Országos Színházi Fesztiválon

2014. 10. 20. | 7óra7

„Az előadás egészén végighalad a realitás és fikció e furcsa kettőse, melytől a színpadi események nagyszabású vízióra emlékeztetnek. Purcărete rendezésének egyik erőssége, hogy
e »nagyság« mégsem hat eltúlzottnak, a stúdiótérben zajló események apró, precízen kidolgozott színészi gesztusokból állnak össze” – írja Lovassy Cseh Tamás az előadásról.

Viktor, avagy a gyermekuralom - Varga Csilla, Dimény Áron

Az előadás létrehozásában a rendező alkotótársai voltak Dragoș Buhagiar díszlet- és jelmeztervező, Vasile Șirli zeneszerző, Incze G. Katalin zenei munkatárs, valamint Albu István
rendezőasszisztens voltak. Az előadásban Dimény Áron, Bogdán Zsolt, Kató Emőke, Varga Csilla, Albert Csilla, Vindis Andrea, Szűcs Ervin, Bíró József és Molnár Levente látható. Ida Mortemart szerepét ebben az évadban Györgyjakab Enikő veszi át Kézdi Imolától.

A 24. Országos Színházi Fesztiválra október 24. és november 2. között kerül sor Bukarestben.

A fesztivál főszervezője a Román Színházi Szövetség (UNITER), a fesztiválon bemutatott előadásokat Marina Constantinescu színikritikus, a fesztivál művészeti igazgatója válogatta. A közönség harminc előadást láthat a fesztiválon, melyek az elmúlt évadban kerültek bemutatásra az ország különböző színházaiban.

Kapcsolódó

>>> A Viktor, avagy a gyermekuralom nyerte a legjobb előadás díját

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr387994273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása