7óra7

Nyolc új taggal bővült a Halhatatlanok Társulata

Nyolc új taggal bővült a Halhatatlanok Társulata

2015. 04. 27. | 7óra7

Az idei szavazatok alapján Metzger Márta és Juronics Tamás táncművészek, Kertesi Ingrid és Kálmándy Mihály operaénekesek, Fodor Tamás, Balázsovits Lajos, Börcsök Enikő, valamint a közelmúltban elhunyt Pap Vera színművészek kapták a megtisztelő a címet.

Vasárnap délután Budapesten, a Benczúr Hotel dísztermében köszöntötték az új örökös tagokat.

A díjkiosztó ünnepségen rögzítették a művészek lábnyomait. Az elismerést elnyerő művészek lábnyomai május végétől - a Nagymező utcában, a Budapesti Operettszínház előtt, a pesti Broadway-n lesznek láthatók, ahol már száz művész lábnyomát őrzi a Halhatatlanok Sétánya.

Az idén a neves művészekből és közéleti személyiségekből álló kuratórium Szinetár Miklós vezetésével négy kategóriában négy-négy, tehát összesen tizenhat művészt jelölt. A telefonos szavazatokat március 13-ig várták; a jelöltek közül a közönség választott ki kategóriánként két-két művészt.

Kapcsolódó

Elhunyt Pap Vera

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr977992887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása