7óra7

Kik vagyunk és hogyan erősíthetjük meg nemzettudatunkat? – a Krétakör pályázata

Kik vagyunk és hogyan erősíthetjük meg nemzettudatunkat? – a Krétakör pályázata

2015. 05. 24. | 7óra7


A Krétakör pályázati felhívása

A Krétakör a Berlini Biennálé keretében pályázatot hirdet magyarországi szervezetek és magánszemélyek részére. A pályázaton a nemzeti identitást erősítő programokkal illetve rendezvényekkel lehet indulni.

A pályázatnak a következőket kell tartalmaznia:

– Vázolja egy kívánatosnak tekintett nemzeti identitás mibenlétét (max. 1500 karakter)

– Írja le a megvalósítani kívánt program koncepcióját (max. 2000 karakter)

– Írja le, hogy a program mennyiben szolgálja az előzőekben ismertetett nemzeti identitás erősítését (max. 1000 karakter)

– Írja le a program megvalósulásának menetét (max. 3000 karakter)

A legjobb pályamunkák megfogalmazói közül 10-et a Krétakör saját költségén kiutaztat a Berlini Biennáléra május elején. (Szervezetek esetében a pályázó 1 főt delegálhat a berlini útra). A kiválasztott pályázók a Biennálé keretében 2 napon keresztül zajló versenyben vesznek részt. A fődíj:

– 5000 EUR a pályázatában lefektetettek megvalósítására

– a győztes program megvalósításának teljes körű vizuális dokumentációja a Krétakör kivitelezésében

– a program megvalósulását követően egy magyarországi, reprezentatív intézményben történő megjelenés és beszámoló lehetősége a program tapasztalatairól, eredményeiről.

A pályázatokat a palyazat@kretakor.eu címre várjuk elektronikus, illetve a Krétakör Alapítvány, 1093 Budapest, Gönczy Pál utca 2. szám alá postai úton. Érvényesnek azt a pályázatot tekintjük, amely:

– legkésőbb 2012. március 31-én éjfélig beérkezik a megadott címekre

– megfelel a fenti formai követelményeknek (vagyis választ ad a 4 pontban megfogalmazott kérdésekre)

– egyértelműen kijelöli a pályamű alkotóját, és legalább egy e-mailes és telefonos elérhetőséget is megjelöl a kapcsolattartáshoz

Az első körben kiválogatott pályaművek alkotóit, és a kiválasztásra nem került pályaművek alkotóit is legkésőbb április 8-ig értesítjük a pályázatukban megadott elérhetőségek valamelyikén.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr668001059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása