7óra7

Nevet keres Jurányi utcai produkciós házának a FÜGE

Nevet keres Jurányi utcai produkciós házának a FÜGE

2015. 05. 24. | 7óra7

A ház üzemeltetője, a FÜGE célja egy olyan "produkciós inkubátorház" kialakítása, ahol irodákat, próbatermeket, raktárakat tudnak biztosítani a független előadó-művészeti és civil terület számára. Tulajdonképpen egy aktív, működő háttér, egy alkotói bázis, szellemi műhely létrehozása, ahol számos produkció elő- és utóélete nyerhet biztonságot azáltal, hogy próbák, díszletmunkák, jelmezkészítések, zártkörű munkabemutatók, valamint raktározás, tárolás, irodai munka, pályázatírás folyhat ott.

A Jurányi utcai produkciós ház

Nem befogadószínház, hanem elsősorban egy produkciós ház lesz ez, ahol a hangsúly nemcsak az előadáson, hanem az azt megelőző menedzsmenti, alkotói, művészeti munkán lesz a terv megszületésétől a megvalósulásig. Életképes és fenntartható, tágabb értelemben vett társadalmi és kulturális közösségi tér megvalósítása a cél.

A ház az arculatát és profilját a beköltöző több mint 15 szervezet aktivitásának köszönhetően könnyen megtalálta, ugyanakkor ennek a sokszínűségnek és multifunkciónak keresi a megfelelő *nevet*.

Az inkubátorház egyik terme

Várják a kreatív javaslatokat a fugeprodukcio@gmail.com e-mail címre „Jurányi Névpályázat 2012” tárgyszóval az alábbi ADATLAP beküldésével. Határidő: 2012. szeptember 23. éjfél. Díj: 50.000 Ft pénzjutalom, továbbá egy éves klubkártya, amely különböző kedvezményekre jogosítja fel a tulajdonosát a Házon belül.

Hivatalos eredményhirdetés: 2012 októberében a Ház megnyitóján.

Adatlap

Név:
Email-cím:
Telefonszám:
Mi legyen a Ház neve?
Miért adná a Háznak ezt az elnevezést? (5-10 mondat a koncepcióról)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr898000029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása