7óra7

Két taggal bővült a Magyar Teátrumi Társaság

Két taggal bővült a Magyar Teátrumi Társaság

2015. 11. 23. | 7óra7

A Nemzeti Táncszínház és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége is belépett a Magyar Teátrumi Társaságba (MTT).

Az MTT taglétszáma ezzel 58-ra emelkedett - olvasható a Magyar Teátrumi Társaság közleményében.

Mint írják, az MTT a Pécsi Országos Színházi Találkozót (POSzT) működtető kft. ügyvezetőjének kiválasztására a pályázati formát támogatja, és ezt fogja képviselni a tulajdonostársakkal - a pécsi önkormányzattal és a Magyar Színházi Társasággal - folytatott egyeztetéseken. A társaság elkötelezett abban, hogy a POSzT sokszínű, minőségi színházi fesztivál maradjon, ennek szellemében és érdekében fog együttműködni a tulajdonostársakkal - áll a közleményben.   

magyarteatrumi_tarsasag.jpg

Az MTT december 19-én, Békéscsabán tartja a Magyar Teátrum Díjátadó Gálát, amelyet idén hatodszor rendez meg, és amelyen a színházi háttérszakmák képviselőit díjazza.

Január 23-24-én a Nemzeti Színház ad otthont a Magyar Teátrumi Társaság és a Magyar Művelődési Intézet pajtaszínház programja záróeseményének. A programban 24 magyarországi település amatőr színjátszó csoportjai vesznek részt, akik egy-egy mentor színész/dramaturg/rendező segítségével hoznak létre egy-egy színházi előadást. A Magyar Teátrumi Társaság tagszínházai a kétnapos rendezvényen résztvevők számára díjakat ajánlanak fel.

Forrás: Magyar Teátrumi Társaság

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr238102760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása