7óra7

PÓVERDÓZIS - Táp Színház támogatói buli az A38-on

PÓVERDÓZIS - Táp Színház támogatói buli az A38-on

2016. 05. 15. | 7óra7

Május 28-án színházi eseményekkel fűszerezett évadzáró varietét és bulit szervez a TÁP Színház az A38 hajón, amelynek a bevételét a társulat továbbélésére fordítják.

„Ha szeretnéd, ha még a jövőben is lenne Táp Színház, akkor mindenképp gyere el! 
Sztárvendégekkel, meglepetésprogramokkal, filmvetítéssel készül a TÁP Színház!
Giga-varieté, fergeteges évadzáró buli és országos színházi találkozó az A38-on!!! 

tap.JPGA tavalyi buli

Hatalmas volumenű kulturális eseménynek ígérkezik az immáron második alkalommal megrendezésre kerülő TÁP évadzáró varieté és buli az A38 hajón. Számtalan sztárfellépővel, zenekarokkal, diszkóval, kiállítással és színházzal töltekezhetnek azok, akik május 28-án eljönnek a TÁP Színház hajnalig tartó rendezvényére.

A különös hangulatú estének a sokszínű és frenetikus program mellett többek között az adja a báját, hogy aznap este mindenki ott lesz, aki számít, illetve az is, aki hamarosan számítani fog a magyar színházi szakmában. A szakma ugyanis végletesen megosztott: az egyik fele már vett részt a TÁP Színház
Minden Rossz Varietéjében, a másik fele pedig még csak fog. Az igazodást megkönnyítendő a TÁP Színház egy kiállítás keretében igyekszik a végére járni, hogy az elmúlt két évtizedben ki mindenki szerepelt már az előadásaiban.

Az est bevételét a független színházként a fönnmaradásáért küzdő TÁP Színház támogatására fordítjuk, amelynek több mint két évtizedes működéséről és hazánk színházi palettáján betöltött sajátos szerepéről egy hangulatos kiállítás és egy rendhagyó 1perces színháztörténet-óra keretében tudhattok meg mindent a hajó különböző izgalmas helyszínein. 

pover.JPG

A Minden Rossz Varieté sztárvendégei többek között Csányi Sándor, Szabó győző, Hegedűs D. Géza, Janklovics Péter, Elek Ferenc, Kocsis Gergő. Emellett 1perces színház és Táptörténeti Kiállítás is várja az érdeklődőket.

Dopeman és a Flash zenekar mellett a Puszi Együttes ad koncertet Jordán Adél közreműködésével. A tánczenéről DJ Infragrandhi és DJ Vajdai gondoskodnak, de DJ Palotai is megjelenik a rendezvényen.

A kiállítás és az 1perces színház este 8 órától látogatható, a varieté kezdési időpontja: este 10 óra. 
Jegyvásárlásra az A38 honlapján keresztül van lehetőség.

A Táp Színház támogatása 1 százalékkal az 18113042-2-43 adószámon, alapítványi támogatásként a Táp Színház és Összművészeti Alapítvány számlájára történhet: Erste Bank 11991085-06487249-10000018.  

Forrás: Táp Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr528718070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása