7óra7

És azt ismerik, hogy az író, a festő és a színész találkozik a múzeumban?

És azt ismerik, hogy az író, a festő és a színész találkozik a múzeumban?

Színház reggelire - 2016. november 8.

2016. 11. 08. | 7óra7

Újra Textúra a Magyar Nemzeti Galériában


Az elmúlt években elért nagy sikerek után idén újra megrendezik az ezúttal „Magyar Highlights” alcímet viselő, a galéria gyűjteményében megtalálható legismertebb magyar festményei köré épülő Textúrát. A felkért tíz kortárs szerző tíz eredeti, máshol még be nem mutatott szöveget írt az adott műhöz. Az elkészült darabokat neves színművészek adják elő a Nemzeti Galéria kiállítóterében, a műalkotások előtt. A Textúra 2016 rendezője Valló Péter. További részletek a fidelio.hu-n, jegyek még itt kaphatóak.

textura_foto_marjai_janos_mti.jpgSzatory Dávid adja elő Grecsó Krisztián történetét Hollósy Simon Tengerihántás című festménye kapcsán a Textúra sajtótájékoztatóján

Díjeső a magyar opera napja alkalmából


Hágai Katalin és Volf Katalin balettművészek, valamint Kovács János karmester Mesterművész-címet kaptak. Díjazták továbbá többek között Romhányi Nórát és László Boldizsárt is. Részletek a színház.hu-n.

2. Open Fesztivál a MU Színházban


Kortárs tánc, közösségi színház és interaktív színházi társasjáték is látható lesz a november 21. és 26. között megrendezendő fesztiválon. A programban külföldi produkciók is helyet kaptak. További információk itt találhatóak.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr4511939629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása