7óra7

Egy produkcióban a Nemzeti Színház két korábbi igazgatója

Egy produkcióban a Nemzeti Színház két korábbi igazgatója

Színház reggelire - 2017. január 24.

2017. 01. 24. | 7óra7

Jordán Tamás szerint Jézus pórul járna, ha ma kezdene el prédikálni.

Jordán Tamás is a Passió XXI. csapatában


Alföldi Róbert újra együtt dolgozik Jordán Tamással: a szombathelyi színház igazgatója Júdás apjának szerepét alakítja a mindössze egy alkalommal, április 9-én, virágvasárnap a Budapest Arénában színpadra kerülő szuperprodukcióban, a Passió XXI-ben. A két művész legutóbb a jelenleg az Átrium Film-Színházban látható II. Edward kapcsán dolgozott együtt. A készülő előadással kapcsolatos további részletek, valamint Jordán Tamás gondolatai a színház.hu-n olvashatóak. A Passió XXI-re jegyek itt válthatóak.

edward_poszts_jnos_cafe_budapest4.jpgJordán Tamás a II. Edwardban (fotó: Posztós János)

Színházi fesztivál kicsiknek is


Január 27. és 29. között immár harmadik alkalommal rendezi meg a Kolibri Színház a „Small Size” Napokat. A „Small Size” Napok (Small Size Days) egy nemzetközi eseménysorozat, amelynek keretében három napon át a 0-6 éves korosztálynak szóló előadások, szakmai workshopok és egyéb programok zajlanak. A rendezvényre a legkisebbeket és családjukat várják a szervezők, valamint a nevelőket, pedagógusokat és érdeklődőket, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a művészet a születés pillanatától fontos és értékes része az életünknek. Részletes program a színház.hu-n érhető el.

Elhunyt igazgatójára emlékszik a Gyulai Várszínház


A Homage to Shakespeare jazz-szvittel emlékeznek Gedeon Józsefre szerdán a Gyulai Várszínházban. A szerzemény a Gyulai Várszínház korábbi igazgatójának felkérésére íródott Shakespeare halálának 400. évfordulója alkalmából. A darab több tételes jazz-szvit, ősbemutatója tavaly júliusban volt a 12. Shakespeare Fesztiválon.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr7112149139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása