7óra7

Túl az 500-on: A kétfejű fenevadra sorsolunk

Túl az 500-on: A kétfejű fenevadra sorsolunk

2011. 02. 10. | 7óra7

Korábbi posztunkban örömünket kifejezvén az 500 felhasználó (már jócskán túl vagyunk a számon, szerencsére), kapcsolódóan pedig a közel 500 Facebook-rajongó (azóta az 550-en is túl, pedig másfél hét telt el azóta) alkalmából, azt ígértük, hogy kisorsolunk jegyeket egy remek előadásra. Választásunk a Katona József Színház produkciójára, Weöres Sándor: A kétfejű fenevad című darabjára esett, ennek *február 18-i* előadására sorsolunk tehát ki két aktív felhasználónk számára két-két jegyet. Ne feledjétek: február 1-től 14-ig minden aktivitás játszik (kedvencelés, komment, vélemény, értékelés, követés – és minél többet, annál nagyobb az esély). A nyerteseket 15-én este mailben vagy Facebookon keresztül értesítjük, illetve itt is közzétesszük az eredményt.

A kétfejű fenevad - Rajkai Zoltán, Kovács Lehel, Ónodi Eszter, Kocsis Gergely, Pálmai Anna, Fekete Ernő

Apróbetű: kiegészítésként el kell mondanunk, hogy a nyeremény készpénzre, illetve másik időpontra szóló jegyre sajnos nem váltható át!

*Mindenkinek jó színházazást kívánunk!*

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr838003899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása