7óra7

17 milliárdos zárolás az EMMI költségvetésében

17 milliárdos zárolás az EMMI költségvetésében

2013. 07. 06. | 7óra7

A 1428/2012. kormányhatározat az egyes költségvetési intézmények meghatározott összegű zárolását, illetve jogszabály alapján nem zárolható elõirányzat esetében csökkentését rendeli el.

A 1428/2012. kormányrendelet 1. mellékletének EMMI-re vonatkozó oldala

A nemzetgazdasági miniszternek október 15-ig kell bejelentenie a zárolási kötelezettségeket cím, alcím, jogcímcsoport, jogcím és kiemelt előirányzatonkénti részletezettségben.

A kormány összesen mintegy 97 milliárd forintot zárol, illetve csökkenti a különböző tárcák előirányzatait, egyes alapok egyenlegét pedig összesen 19,5 milliárd forinttal kívánja javítani.

Lapunk megkereste az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy a zárolás mennyiben érinti a már megítélt, de még ki nem fizetett pályázati támogatásokat, így például a független színházak idei támogatását.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227999817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása