7óra7

„Az illúziómentes színház gyöngyszeme” – bemutató Kézdivásárhelyen

„Az illúziómentes színház gyöngyszeme” – bemutató Kézdivásárhelyen

2013. 07. 06. | 7óra7

Ha egyszer Hotz úr dühbe gurul - plakát Az évad ötödik bemutatójáról a színház honlapján azt írják, hogy a svájci drámaíró színműve "az illúziómentes színház gyöngyszeme", a darabban "tanúivá válunk annak, ahogyan az intellektus és kiszámíthatóság megtestesítője, egy enyhén rövidlátó doktor, tudományos pontossággal rombolja szét precízen felépített életét".

Az előadásról Zakariás Zalán sepsiszentgyörgyi rendező úgy nyilatkozott, hogy Frisch tulajdonképpen polgárpukkasztó darabjának nyelvezete közvetlen, a szereplők a színpadon és azon túl is kilépnek a szerepükből, a direkt párbeszédek pedig reakcióra serkentik a közönséget.

A darab díszlet- és jelmeztervezője György Eszter, a zenét Ardeleanu Daniel állította össze. Dávid Péter és Gulácsi Zsuzsanna mellett színpadra lép még a színműben Kófity Annamária, Lung László Zsolt, Molnár Orsolya, Orbán Levente és Veres Előd.

>>> Ha egyszer Hotz úr dühbe gurul - színlap, szereposztás, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr828000893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása