7óra7

„Munkámat, munkánkat jól végeztük” - Alföldi Róbert pályázata

„Munkámat, munkánkat jól végeztük” - Alföldi Róbert pályázata

2013. 07. 06. | 7óra7

„Tény, hogy ez az út nehezebb, néha talán kevésbé csillogó, nem enged elandalodni, nem enged csak szórakozni, mert felnőtt, gondolkodó, egyenrangú társnak tekinti a befogadót, a nézőt, akivel együtt tudjuk csak »rendezni végre közös dolgainkat«.

Sokszor szeretnénk megúszni a nehéz pillanatokat, a nehéz döntéseket, és könnyebb lenne, ha csak a szépet, a jót kapnánk, és megmondanák nekünk, mit gondoljunk, de én mélyen hiszek abban, hogy ez hosszú távon nagyon téves stratégia. Pillanatokra ugyan elkábíthatjuk magunkat, de a szembenézés megúszhatatlan.

És ha mi most nem tesszük meg, ha nem járunk a végére annak, hogy kik vagyunk, akkor a következő generációkra marad a feladat. Minél tovább odázzuk annak kimondását, hogy mindannyian felelősek vagyunk magunkért és a másik emberért, sőt egész nemzetünkért, akkor éppen önállóságunkat, egyediségünket, hitelünket veszítjük el a világ és önmagunk szemében is. Muszáj bátornak lennünk, még ha félünk is" - írja pályázatának bevezetőjében Alföldi Róbert, aki újabb öt évre pályázik a Nemzeti Színház vezérigazgatói posztjára.


"Hiszek abban, hogy Magyarországon a teljesítmény számít,

hiszek abban, hogy az elvégzett munka elnyeri méltó jutalmát,

hiszek abban, hogy a nehézségeken valódi nemzeti összefogással úrrá leszünk,

hiszek abban, hogy minden itt élő állampolgár magyarsága ugyanannyit ér, és

hiszek abban, hogy munkámmal hozzájárultam és a jövőben is hozzájárulhatok hazám boldogulásához.”

A pályázat itt letölthető

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr917999575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása