7óra7

„Százan százzal egyért” – innovatív fund raising a Maladypétől

„Százan százzal egyért” – innovatív fund raising a Maladypétől

2013. 07. 06. | 7óra7


A Maladype Színház felhívása:

A gazdasági válság, a működési hozzájárulások kiszámíthatatlansága, valamint a pályázati és támogatási lehetőségek folyamatos csökkenése miatt a Maladype Színház művészeti tevékenysége, közhasznú munkája, társadalmi integrációt elősegítő színházi nevelési programsorozata és létezése egyaránt végveszélybe került. Ebben a rendkívül nehéz helyzetben nem csak a kiemelkedő projektek, hanem a társulati-, és alkotói lét mindennapi finanszírozása is lehetetlenné vált. Ahhoz, hogy több mint tíz év munkája, lelkesedése, küzdelme, hazai és nemzetközi sikere ne vesszen a semmibe, a színház – szellemiségének és értékeinek megmentése érdekében – összefogásra szólít fel: célja, hogy száz olyan céget, intézményt és magánszemélyt integráljon a „SZÁZAN SZÁZZAL EGYÉRT!” – projekt keretei közé, akik egyenként mindössze 100 000 forinttal támogatják a Maladype további működését.

A kezdeményezés és az ahhoz kapcsolódó komplexen felépített projekt innovatív fund raising kultúrája érzékenyen reagál a vállalatok támogatási kereteinek kényszerű szűkülésére, így az egyszeri, nagyobb anyagi támogatás helyett több, kisebb adományra számít. Egységesen szólítja meg a kis-, közép-, és nagyvállalati szférát, az intézményeket és magánszemélyeket. A Maladype szándékai szerint a rendhagyó koncepció – találkozási lehetőségeket és további együttműködéseket generálva – összekapcsolja a Maladype jelenlegi és leendő partnereit.

A Király Júlia közgazdász fővédnöksége alatt megvalósuló „SZÁZAN SZÁZZAL EGYÉRT!” - projekt sikere példaértékű manifesztuma lehet a gazdasági és az üzleti szféra által felvállalt kultúratámogató és értékmentő tevékenységnek. A támogatói kör fokozatos bővülése, a támogatások hasznosulása és a színház tagjainak, közönségének, valamint a támogató cégek képviselőinek részvételével zajló közös események hamarosan nyomon követhetőek lesznek a Maladype Színház honlapján és Facebook oldalán.

Honlapcím: www.maladype.hu
Elérhetőség: maladype@maladype.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr317998307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása