7óra7

A kamaszkori teherbeesés – a K. V. Társulat új bemutatója

A kamaszkori teherbeesés – a K. V. Társulat új bemutatója

2013. 07. 06. | 7óra7

A workshop témája: a kamaszkori teherbeesés és annak következményei.

12 hét áll tizenéves hőseink rendelkezésére. Ennyi idő alatt kell meghozniuk egy döntést, amely ilyen vagy olyan irányban, de befolyásolja majd további sorsukat. A kérdés: megtartják a magzatot vagy az abortuszt választják? Előadásunk nem csak a kamaszlányt, hanem az őt teherbe ejtő kamasz fiút is végig kíséri a döntésig vezető úton.

Kamaszhőseink középiskolások. Egyetlen meggondolatlan pillanat sodorja őket olyan élethelyzetbe, amelyben felnőttként kell viselkedniük. Pedig még ők is gyerekek. Kétségbeesetten bolyonganak a felnőtt társadalom képviselői - a szülők, az iskola, a nőgyógyász, a pszichológus, az egyház, a terhességi tanácsadó - között, segítséget, menedéket keresve. A felnőttek pedig szintén kétségbeesetten próbálják irányítani, terelni őket.

A 12 hét olyan krízishelyzetet mutat be, amelynek nem lehetséges megnyugtató megoldása. Előadásunknak nem célja, hogy állást foglaljon vagy válaszokat adjon. Kérdéseket szeretnénk felvetni; tabuk nélkül, nyíltan és őszintén szeretnénk beszélni a kamaszkori szexualitásról és annak minden lehetséges következményeiről azokkal a nézőkkel, akiket ez leginkább érint. A 12 hét célközönsége elsősorban a középiskolás korosztály (14-18 éves korig), de reményeink szerint a téma a szülőket is megszólítja.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr387998879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása