7óra7

A kisfiú meg az oroszlánok – Az állatok színházba mennek

A kisfiú meg az oroszlánok – Az állatok színházba mennek

2013. 07. 06. | 7óra7

A Hevesi Sándor téri teátrum december 1-jén 16 órakor mutatja be a Lázár Ervin meseregénye alapján készült darabot, amelyben Bruckner Szigfrid szerepében Bede-Fazekas Szabolcsot, Petiében Holecskó Orsolyát, Szilvia szerepében pedig Kubik Annát láthatják.

A kisfiú meg az oroszlánok

A premier előtt már 15 órától várják a gyerekeket, hiszen a cirkusz és az állatkert lakói a színház elé költöznek erre a délutánra. Lesz ott két törpe póni, törpe csacsi, ormányos medve, kígyó és négy mauritániai törpe birka, illetve kecske is, melyeket természetesen meg is simogathatnak a gyerekek.

A kisfiú meg az oroszlánok

A színpadon 16 órától pedig fokozódik a cirkuszi hangulat: a szórakoztatásról a Magyar Színház társulatának színészei és a Magyar Légtornász Egyesület tanítványai gondoskodnak.

>>> A kisfiú meg az oroszlánok - színlap, időpontok, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr797999517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása