7óra7

A színházi pályázatok kiírását szorgalmazza a Magyar Színházi Társaság

A színházi pályázatok kiírását szorgalmazza a Magyar Színházi Társaság

2013. 07. 06. | 7óra7

Balog Zoltán Tisztelt Miniszter Úr!

Először is engedje meg, hogy a Magyar Színházi Társaság elnöksége nevében gratuláljak miniszteri kinevezéséhez. Reméljük, hogy munkáját eredményesen és örömmel végzi majd!

Ehhez ajánljuk fel segítségünket, mint a legnagyobb magyar színház-szakmai szervezet képviselői. Bízunk benne, hogy a jövőben valódi egyeztetés alakul ki szakmánkat érintő kérdésekről és az érintett terület képviselői már a döntések előkészítő szakaszában kifejthetik majd álláspontjukat!

Ezúton hívnánk fel a figyelmét arra, hogy az Ön irányítása alá tartozó Minisztérium még nem írta ki azokat a művészeti tevékenységekhez köthető pályázatokat, melyek eredménye alapvetően befolyásolja sok színház, társulat, elsősorban a független szférában működő csoport működését. Tekintettel arra, hogy ezek a pályázatok törvénybe foglalt kultúrpolitikai feladatokat támogatnak (Katona József produkciós pályázat – a magyar művek színpadi megjelenése érdekében; Weöres Sándor pályázat – a gyermekszínházi előadások színvonala érdekében, stb.) kiemelten fontos lenne, hogy mielőbb megvalósuljanak.

Intézkedését várva,

üdvözlettel:

elnök_

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr1008000597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása