7óra7

Amoralitás a Thália Színházban

Amoralitás a Thália Színházban

2013. 07. 06. | 7óra7

„Borbély Szilárd műve olyan tükröt tart elénk, amelyben felismerhetővé válik a morális válságoktól eltorzult Akárki maszkunk” - mondja Árkosi Árpád rendező Borbély Szilárd darabjáról, aki többek között a debreceni színházban 2008-ban bemutatott Halotti pompa szerzőjeként is ismert.

„A puszta szó segít nekünk meggyőzni a halandókat arról, hogy az élet helyett jobb a tartós bérlet, amelyet a Halál-Csoport kínál jutányosan… Az ember kivár, amíg lehet. De egyszer véget ér a show, és a csőd beáll. Amikor a gazdaságnak vége, összeomlik a New York-i tőzsde…
Akkor jön összeszedni Akárki a szétdobált papírokat. És kaszálni…” (részlet a darabból)

A darabot Chovan Gábor, Mészáros András és Zeck Júlia játsszák, csellón közreműködik: Ölveti Mátyás / Simkó-Várnagy Mihály, Horváth Károly, a vizuális koncepcióért Árvai György és Szűcs Edit felel, koreográfus Lisztóczky Hajnal, a zeneszerző pedig Horváth Károly.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr1007998649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása