7óra7

Az első egész estés magyar újcirkusz előadás

Az első egész estés magyar újcirkusz előadás

2013. 07. 06. | 7óra7

Művészetek Palotája A produkció középpontjában a repülés elérhetetlen vágya áll. Az újcirkusz filozófiájával összhangban nem lineáris történetet mesélnek el az alkotók: a történelem előtti idők örök érvényű jelképei, a jól ismert mítoszokból megelevenedő szituációk segítenek majd a nézőnek abban, hogy otthonosan érezze magát az értelmünk helyett inkább az érzéseinkkel megragadható világban.

Az est főszereplői a Baross Imre Artistaképző Szakközépiskola végzős növendékei. Az előjelek biztatóak: a formáció a Sziget Fesztiválon és a Millenáris Teátrumban tavaly már óriási sikerrel mutatkozott be.

A Recirquel zenei vezetője, Sárik Péter, a látványvilágot megteremtő Csanádi Judit, és az estet rendező Vági Bence közötti szoros munkakapcsolat a produkció művészi egységének garanciája.

>>> Recirquel – Cirkusz az éjszakában - színlap, szereposztás, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr397998807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása