7óra7

Csinibaba, Finito, János vitéz és A nevető ember – évadhirdetés Győrben

Csinibaba, Finito, János vitéz és A nevető ember – évadhirdetés Győrben

2013. 07. 06. | 7óra7

Frank Wildhorn zenés "horror thrillerét" Molnár László rendezésében a Szegedi Szabadtéri Játékokon július 6-7-8-án játssza először az együttes, így minden valószínűség szerint akár 20 ezer néző is láthatja a győriek Jekyll és Hyde-előadását. A musical főszerepét maga a rendező, Molnár László alakítja, a női főszerepeket Janza Kata és Tunyogi Bernadett játssza. A lenyűgöző látványvilágot Kentaur álmodja színpadra, a jelmezeket Tordai Hajnal tervezi - hangsúlyozta a színidirektor, hozzátéve, hogy a darabot októberben mutatják be Győrben.

A további nagyszínházi előadásokról az igazgató elmondta: Tasnádi István Finito című tragikomédiájának bemutatásával a kortárs drámairodalom iránt érdeklődő nézők kedvében jár a teátrum. A produkcióban Tóth Gabival, az egyik televíziós tehetségkutató műsorban feltűnt énekessel is találkozhat a közönség.

Bródy Sándor A tanítónő című darabjának bemutatásával pedig többéves tradíciót követnek, amelynek keretében a magyar drámairodalom kiemelkedő műveit próbálják közelebb vinni a közönséghez - mutatott rá Forgács Péter.

Victor Hugo A nevető ember című regényének színpadi változata ősbemutató lesz, a romantikus szerelmi történetet Pozsgai Zsolt alkalmazta színpadra. A zenés darabok kedvelői minden bizonnyal örömmel veszik a János vitéz című daljátékot, az előadást Szűcs Gábor rendezi. Az évad utolsó nagyszínpadi bemutatójaként a Csinibaba című film eredeti színpadi változatát játssza a társulat.

A kamaraterem ad helyet az Apácák című musicalnek, amelynek különlegessége lesz, hogy élőzene emeli az előadás hangulatát. Az új évadban ugyancsak a kamarateremben állítják színpadra Molnár Ferenc A testőr című vígjátékát Guelmino Sándor rendezésében - mondta a színházigazgató.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr288000837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása