7óra7

Díjat nyert az Osonó

Díjat nyert az Osonó

2013. 07. 06. | 7óra7

Ahogyan a víz tükrözi az arcot - Mucha Oszkár-Hunor A fesztivál igazgatója, Daniele Franci rendező tavaly nyáron a belgiumi CIFTA 2012. Nemzetközi Színházi Fesztiválon hívta meg az előadást az olaszországi fesztiválra, ahol hétfőn, március 18-án mutatkozott be az Osonó. Rá két napra – szintén a fesztivál szervezésében – Reggio Emiliában játszott a csapat. Mindezek mellett, a fesztivál résztvevői számára öt műhelyfoglalkozást tartott a társulat, valamint két közönségtalálkozóra is sor került.

Az Etoile Európai Színházi Központ a díjon túl egy közös művészeti projektre is felkérte a társulatot, amely szeptember közepén indul és egy év múlva, 2014. március közepén, Novellaraban megtartott fesztiválon zárul. Ebben az időszakban, három munkaszakaszon keresztül, párhuzamosan készül el két előadás. Az egyiket Daniele Franci olaszországi rendező hozza létre az osonós színészekkel közösen, míg a másikat, Fazakas Misi rendezi tíz, erre a projektre beválogatott olaszországi színész számára.

Az európai turné folytatásaként az Osonó március 22-én indul tovább Piacenzába, ahol az ott élő magyar közösség számára szombaton két alkalommal mutatja be az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadást. Hétfőn, március 25-én Fiorenzuola d'Arda magyar, román és olasz nyelvű nézői láthatják az előadást.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr87998883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása