7óra7

Fekete Péter a békéscsabai direktor 2017-ig

Fekete Péter a békéscsabai direktor 2017-ig

2013. 07. 06. | 7óra7

Vantara Gyula (Fidesz) polgármester az ülést követő sajtótájékoztatón elmondta: a képviselő-testület öt évre nevezete ki az intézmények igazgatóit, megbízatásuk 2017-ben jár le.

A polgármester hozzátette: a kinevezett igazgatók pályázataikban gazdag és színes művészeti programokat, valamint stabil, átlátható költségvetési terveket vázoltak fel. Ezzel meggyőzték a döntéshozókat arról, hogy a színház és a bábszínház önálló intézményként tud dolgozni a jövőben is, működési költségeiket az elérhető normatív támogatások mellett saját bevételeikkel kiegészítve fedezni tudják.

A két békéscsabai kulturális intézmény élére egyedül a mostani vezetők pályáztak. A szakmai bizottságok Fekete Péter és Lenkefi Zoltán kinevezését javasolták a munkáltatói jogkört gyakorló közgyűlésnek, amely nagy többséggel fogadta el a javaslatot.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr528000745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása