7óra7

Függetlenszínházi közérzeti jelentés és szuperkoncert-illúzió

Függetlenszínházi közérzeti jelentés és szuperkoncert-illúzió

2013. 07. 06. | 7óra7

A különleges zenés esten a HOPPart-osok és a szputnyikosok kedvenc számainak (XX. századi és klasszikus művek) újszerű, saját, kifejezetten a két társulatra adaptált feldolgozása lesz hallható zenélni tudó színészek előadásában. Minden szám más stílus, más világ, más hangulat, más játékmód. Egy színházi körülmények között létrehozott szuperkoncert illúziója, amely valójában önironikus helyzetjelentés: függetlenszínházi előadás.
Az előadás fellépői: Barabás Richárd, Herczeg Tamás, Jankovics Péter, Keresztény Tamás, Kiss Diána Magdolna, Koblicska Lőte, Kurta Niké, Lajos András, Matkó Tamás, Szabó Zoltán, Szilágyi Katalin.

Kottavető

A bemutató után a produkció még kétszer tekinthető meg: március 16-án és 23-án este fél nyolctól az Átrium Film-Színház műsorán.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr997999011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása