7óra7

Gyerekszínház a Trafóban

Gyerekszínház a Trafóban

2013. 07. 06. | 7óra7

Trafó Az előadás pénteken 17 órakor, szombaton és vasárnap 11 és 17 órakor látható - áll a Trafó Kortárs Művészetek Háza MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az olasz társulat interaktív előadásában - Hogyan lesz a gubóból színes lepke? - a gyerekek egy csodálatos botanikus kertben bolyongva fedezhetik fel a gubók átalakulását. Mint írták, a leheletvékony vásznakra vetített színpadkép szinte beburkolja a nézőket és belemeríti a közönséget egy képzeletbeli világba. A gyerekek az előadás két táncosával együtt játékosan, a fantázia segítségével fedezhetik fel a lepkévé válás folyamatát egy speciális interaktív színházi környezetben mozogva, úgy, hogy mozgásukra a táncszőnyeg szenzorainak segítségével kép- és hangeffektusok válaszolnak.

Az olasz Compagnia TPO, Európa egyik legeredetibb gyerekszínházi társulata nem először jár Magyarországon, legutóbb 2010 februárjában lépett fel a Trafóban. Minden előadásuknak speciális informatikai, technológiai háttere van - olvasható a közleményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr228000633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása