7óra7

Jegyet árul Vidnyánszky

Jegyet árul Vidnyánszky

2013. 07. 06. | 7óra7

Vidnyánszky Attila A Nemzeti Színház szeptember 27-én Vidnyánszky Attila rendezésében Tamási Áron Vitéz lélek című művével nyitja meg a következő évadot. Vasárnap délután 16 órától a teátrum új vezetője és a produkció művészei személyesen kezdik el árusítani a jegyeket, várják a Nemzeti Színház új évada iránt érdeklődő nézőket a Vörösmarty téren.

Szabó László, az új igazgató munkatársa az MTI-nek elmondta: Vidnyánszky Attila, valamint a darab főszerepeit alakító Trill Zsolt és Martinovics Dorina mellett a színészek közül többen - Reviczky Gábor, Nagy Anna, Tóth Auguszta és Mécs Károly is - jelen lesznek az eseményen.

Szólt arról, hogy egy ilyen alkalom lehetőséget ad a közönséggel való találkozásra. Mint mondta, gesztusértéke van annak, hogy az első bemutató minden olyan nézője, aki eljön jegyet vásárolni, személyesen az igazgatótól veheti azt át. Vidnyánszky Attila az első bemutató összes nézőjével szeretne találkozni - tette hozzá.

Kiemelte: szeptember 27. lesz a teátrum első játszási napja, ez előtt még nem tartanak előadásokat. A bemutatót megelőző, szeptember 26-i, csütörtök esti főpróbára a színház új igazgatója és társulata meghívja a Kárpát-medence magyar nyelvet és irodalmat tanító tanárait. Szabó László elmondta: a főpróbára a jovoevad@nemzetiszinhaz.hu e-mail címen várják a pedagógusok jelentkezését. A főpróba megtekintése ingyenes - tette hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr327998441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása