7óra7

Juhász Kata bemutatója a Jurányiban

Juhász Kata bemutatója a Jurányiban

2013. 07. 06. | 7óra7

Szoborrá avatom A tánc, az installáció, a videómunka, a koncert és a performansz elemeit magába olvasztó előadás látlelet a közösség, a hatalom, a propaganda és a hitvallás viszonyrendszeréről: egyszerre szertartás, beavatás, rítus.

A Szoborrá avatom című előadás színpadképét Jeff Koons Made in Heaven, Popeye és korábbi, Statuary című sorozata ihlette. A produkcióban látható felfújható játékok mindennapi életterünk szimbólumai, amik egy háromszög alakú erőteret hoznak létre. Mindegyik szimbólum a társadalom egy-egy jellemző attitűdjére utal, a köztük lévő kapcsolat pedig viszonyrendszereinket jelképezi. A táncos és a zenészek ebben a térben játszanak és mozognak, miközben megtalálják, megfogalmazzák saját viszonyukat egymáshoz, a közönséghez, az aktuálisan fennálló hatalomhoz és annak bálványaihoz.

>>> Szoborrá avatom (That’s alright with me) - színlap, szereposztás, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr317998847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása