7óra7

Kiállítás a Bárka Színházban: Szegény cigányok, szegény Cserehát

Kiállítás a Bárka Színházban: Szegény cigányok, szegény Cserehát

2013. 07. 06. | 7óra7

A Pro Cserehát Egyesület és a Bárka Színház rendezésében látható tárlatot megnyitja: Edward Lee, a sajtó és kulturális ügyek tanácsosa (Amerikai Egyesült Államok nagykövetsége), Bombera Krisztina, televíziós műsorvezető és Borbáth Erika, a Magyar Művelődési Intézet igazgatója.

_„…adni kell neki esélyt, de úgy, hogy teljesen megmutatni, hogy tiszta legyen az alagút vége is, hogy látszódjon, hogy: »Te, figyelj ide, én most azért segítek neked, mert nézd csak, oda fogsz érkezni, látod, … de ne félj, hogyha az alagútba érünk, mert én folyamatosan fogom a kezedet, tehát nyugodtan lépj.«”_

A kiállítás megtekinthető minden nap, 2010. október 1-jétől és november 3-ig minden nap 16:00 és 21:30 között a Bárkában (Budapest, Üllői út 82.).

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr368003781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása