7óra7

Kiemelt művészeti célok támogatásáról döntött a miniszter

Kiemelt művészeti célok támogatásáról döntött a miniszter

2013. 07. 06. | 7óra7

A 2012. évi, kiemelt művészeti célok támogatására, színházak részére meghirdetett előadó-művészeti kiírásra összesen több mint 300 pályázat érkezett a megadott határidőig. Többek között a következő célokra lehetett pályázni: határon túli előadó-művészeti szervezetek magyarországi vendégjátéka, hazai táncegyüttesek programjai, bábszínházi művek és kortárs magyar drámák színpadra állítása, gyermek- és ifjúsági produkciók létrehozása, valamint független előadó-művészeti szervezetek produkcióinak országos forgalmazása.

A támogatásokról a Színházművészeti és a Táncművészeti Bizottság javaslatai alapján döntött az emberi erőforrások minisztere. A támogatásokra 190.200.000 forint fordítható.

Az eredménylisták

>>> Határon túli színház >>> Határon túli tánc >>> Katona József produkciós támogatás >>> Weöres Sándor bábszínházi támogatás >>> Gyermek- és ifjúsági produkciók >>> Táncművészeti szervezetek >>> Mobilitás támogatása

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr577999847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása