7óra7

Lemondott Darvasi Ilona, a Soproni Petőfi Színház igazgatója

Lemondott Darvasi Ilona, a Soproni Petőfi Színház igazgatója

2013. 07. 06. | 7óra7

Darvasi Ilona Darvasi Ilona az MTI értesülését megerősítve csütörtökön közölte: múlt hétfőn nyújtotta be lemondását, megbízatása pedig április 12-vel szűnik meg.

Döntésének egyetlen oka volt: a fenntartó vezetője "nem tartott igényt" Huszti Péter tevékenységére, azaz nem hosszabbított vele szerződést - mutatott rá a távozó igazgató.

"Én Huszti Péterrel jöttem Sopronba, és ha itt nincs szükség egy ilyen művészre és szakemberre, akkor nekem sincs itt dolgom" - jelentette ki Darvasi Ilona, aki 2007. február 1-je óta vezette a soproni színházat.

"A szezon természetesen rendben le fog menni. Az új vezető kinevezése az önkormányzat feladata" - közölte Nyerges Ferenc, a teátrumot fenntartó ProKultúra Sopron Nonprofit Kft. ügyvezetője. Részletekért az MTI tudósítóját a városháza sajtóosztályához irányította, ennek munkatársait azonban egyelőre nem sikerült a hírügynökségnek elérnie.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr568000943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása