7óra7

Máguspárbaj: gyermekszínház tudóspalántáknak

Máguspárbaj: gyermekszínház tudóspalántáknak

2013. 07. 06. | 7óra7

Máguspárbaj - Kiss Ramóna, Kárász Zénó

Csenge barátnőivel játszik, amikor váratlanul felbukkan Metán Mágus. A varázslót éktelen haragra gerjesztette egy tévériporter, aki szerint olyan átlátszóak a trükkjei, hogy azokat még egy kislány is könnyedén be tudná mutatni. A mágus ezért párbajra hív egy gyereket, de ha senki sem áll ki ellene, záptojásszagú feketeségbe borítja a Földet. Csenge vállalja a három próbát. A tudományos párbajban édesapja és barátnői segítik, hogy közös erővel mentsék meg a világot.

Kiss Judit Ágnes költőnő mesedarabjában a nézők izgalmas kémiai és fizikai kísérleteket láthatnak. A szereplők villámokat szórnak, lávafolyamot indítanak el, és vizet változtatnak vérré. A kísérletek látványosak, de teljesen veszélytelenek, így akár már az öt évesek is élvezhetik. A bátrabbak az előadás után ki is próbálhatnak egy-két kísérletet a színészek segítségével. A Jelen Teátrum előadása hamisítatlan, szórakoztató gyermekprodukció, ugyanakkor népszerűsíteni kívánja a természettudományokat is. Az alkotók azoknak a szülőknek és pedagógusoknak ajánlják a Máguspárbajt, akik játszva szeretnék környezettudatos gondolkodásra tanítani a nagycsoportos óvodás, kisiskolás és felső tagozatos gyerekeket.

A produkció, amely az Európai Unió támogatásával jött létre, 5-14 éves kor között ajánlott.

>>> Videó a színlapon

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr188003761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása