7óra7

Marilyn Monroe csodálatos halála - Vámos Miklós darabja a Karinthy Színházban

Marilyn Monroe csodálatos halála - Vámos Miklós darabja a Karinthy Színházban

2013. 07. 06. | 7óra7

"A nagy színésznő halálának ötvenedik évfordulóján Joe DiMaggio örökösei hatszáz rózsát helyeztek el a sírján. Joe DiMaggio, a színésznő második férje 1962. augusztus elsején fölmondta százezer dolláros állását, úgy hírlett, arra készült, hogy újra megkéri a kezét, és megóvja a nagy színésznőt az őt kihasználó férfiaktól és más veszedelmektől. A Szőke Amerikai Szépséget négy nappal később holtan találták. A halottkém nem volt száz százalékig bizonyos abban, hogy a tetem övé, ezt azonban nem hozták nyilvánosságra."

Vajon kinek a holttestét találtak meg a Helena utcában, Brentwoodban, Kaliforniában, 1962. augusztus 4-e éjszakáján? Lehet, hogy nem Marilyn Monroe halt meg ötven évvel ezelőtt? Ki az, aki még ma is a Napfényes Alkony Otthon lakója? Erről szól Vámos Miklós darabja, amit október 12-én este 7-től mutat be az újbudai Karinthy Színház.

Az előadás főszereplői: Hullan Zsuzsa, Hujber Ferenc, Balikó Tamás, Németh Gábor, Balázs Andrea, Nagy Dániel Viktor e.h.

>>> Marilyn Monroe csodálatos halála - színlap, időpontok >>> A Karinthy Színház műsora

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr917999785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása