7óra7

Pokorny Lia és Földes Eszter a Centrál Színház társulatában

Pokorny Lia és Földes Eszter a Centrál Színház társulatában

2013. 07. 06. | 7óra7

Pokorny Lia Peter Shaffer Black Comedy című vígjátékában mutatkozott be a Centrál Színházban idén márciusban. Mint mondja: „Amikor eljöttem az Új Színházból, akkor Puskás Tamás volt az első ember, aki azonnal szerepet ajánlott, és már a Black Comedy próbaidőszaka alatt említette, hogy szeretne velem beszélni a jövőről. Amikor pedig megkért, hogy szerződjek le a színházba én azonnal boldogan igent mondtam, és bár még ősszel felmerült bennem, hogy szabadúszóként folytatom, a Centrál Színházban olyan társulattal találkoztam, hogy többé nem volt kérdés számomra, hogy nekem itt a helyem.”

Pokorny Lia, Földes Eszter

Ugyancsak az Új Színházból érkezik a Centrál Színház társulatához Földes Eszter, aki 2010-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A fiatal színésznő a Mindenből egy van című produkcióban is látható, amelynek felvételei a Centrál Színház Kisszínházában zajlanak hétről hétre.

„Mindenképp azt éreztem, hogy az Új Színházból mennem kell. Megkerestem Puskás Tamás igazgatót azzal, hogy szeretnék onnan eljönni. Az angyalok aztán úgy keverték a dolgokat, hogy a Centrál Színház társulatának tagja lehettem, aminek nagyon örülök! Barátságos a hangulat a színházban – úgy érzem, jó energiákkal teli helyre kerülök. Szóval most felülök erre a hullámra, és hagyom, hadd sodorjon. Mindent megteszek, hogy jól éljek azzal a bizalommal, amit most kaptam.”

A Centrál nyáron sem pihen: idén tizenharmadik alkalommal rendezik meg a keszthelyi Festetics kastély kertjében a Keszthelyi Nyári Játékokat. Idén csaknem kétszer annyi előadás lesz látható a Balaton-parti városban, mint az ezt megelőző években. A minden eddiginél hosszabb ideig, július 6-tól augusztus 18-ig tartandó játékokon a Centrál Színház előadásain kívül az Orlai Produkció egy, az Experidance három előadással jelentkezik.

A Centrál októberi évadkezdését nemcsak a két új társulati tag érkezése, hanem egy egészen kivételes West End-produkció bemutatója is különlegessé teszi. Jez Butterworth Az ígéret földje című darabja az utóbbi évek egyik legnagyobb színházi szenzációja volt a szigetországban. A budapesti produkció rendezője Novák Eszter lesz, az előadás főszerepében Rudolf Pétert láthatja a közönség.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr628000599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása