7óra7

Príma környék: bemutató Komáromban

Príma környék: bemutató Komáromban

2013. 07. 06. | 7óra7

A szerző ebben a művében az öregek, az elhagyatottak, a „feleslegessé váló” családtagok problémájával foglalkozik – mégpedig pengeéles humorral. Furcsa dolgok történnek egy vadászterület közepén fekvő öregek otthonában. Látszólag minden rendben, a napok nyugodt mederben folynak. Aztán, egy szép napon…

Annak érdekében, hogy a történetet, mely a közép-európai látszatvilágokról szól, még „emberközelibb” módon sikerüljön megmutatni, szükség volt egy sajátos szcenikai megoldásra. A nézőtér felkerült a színpadra, s a nézők testközelből figyelhetik színészeink játékát.

A darab szereplői: Fabó Tibor, Bandor Éva, Benkő Géza m.v., Holocsy Krisztina, Molnár Xénia, Cs. Tóth Erzsébet m.v., Tar Renáta, Dráfi Mátyás, Majorfalvi Bálint, Olasz István és Szabó Viktor. A díszletet Valló Péter, a jelmezeket Gadus Erika tervezi. A bemutató időpontja: 2012. november 30., este 7 óra.

Filmklub a Jókai Színházban

|{background:#ddd}. A jubiláló Komáromi Jókai Színházban december 3-án kezdi meg tevékenységét a Vasmacska Filmklub, a színház Vasmacska Stúdiójában. Első alkalommal Szabó István 1982-ben készült Mephisto című filmjét tekinthetik meg az érdeklődők, ezt követi december 17-én Stanley Kubrick rendezésében az 1968-ban készült 2001: Űrodüsszeia című film. A vetítés mindkét alkalommal délután fél 6-kor kezdődik. |

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr297999535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása