7óra7

Rendkívüli társulati ülés a Budapesti Kamaraszínházban

Rendkívüli társulati ülés a Budapesti Kamaraszínházban

2013. 07. 06. | 7óra7

Budapesti Kamaraszínház A gyűlésről távozott a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. képviselője a sajtó jelenlétére hivatkozva, így csak a végelszámolást végző cég képviselői voltak jelen. A társulat tagjai az MTI-nek elmondták, hogy a végelszámolók nem rendelkeznek még érdemi információkkal a színház helyzetéről.

A Budapesti Kamaraszínházat működtető, százszázalékos állami tulajdonban lévő cég végelszámolással történő megszüntetéséről két napja döntött az MNV Zrt., mert nem biztosított a színház finanszírozása. A Nemzetierőforrás-minisztérium február végén átcsoportosított ugyan 147 millió forint a kamaraszínház támogatására, de a pénz még nem érkezett meg és csak évad végéig lehet elég a működésre.

Kapcsolódó:

>>> Végelszámolás a Budapesti Kamaraszínházban >>> Végelszámolás a Budapesti Kamaraszínházban >>> Három hónapja fizetés nélkül a Budapesti Kamaraszínház dolgozói

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr828001055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása