7óra7

Retrómusical az egri Érsekkerti-tó mellett

Retrómusical az egri Érsekkerti-tó mellett

2013. 07. 06. | 7óra7

"Hogy mi ez? Retro-musical, a »se veled, se nélküled« szerelemről. A színházi szalmaláng szerelemről. Az évtizedeken és országhatárokon átívelő szerelemről. A fájó múltról és a gyógyító emlékezésről. Az okos és az oktalan féltékenységről. Az összeveszésekről és a kibékülésekről. Például, ahogy a Néző szakít a Színházzal, aztán kibékül vele, mert a Társulat rabul ejti... de tényleg! És ha így ez sok, akkor nem szól semmiről. Susu bolondság! Remélhetőleg felhőtlen nyárest, ahol reszket a hold az érsekkerti-tó vizén és ahol szól a táskarádió. Színházi buli a táncdal-korszak felejthetetlen és méltatlanul elfelejtett slágereivel" – áll az előadás ismertetőjében. A slágerek felsorolása itt található.

Az produkcióban Szerémi Zoltán, Tatár Gabi, Dimanopulu Afrodité, Pálfi Zoltán, Savanyu Gergely, Soós Dia, Kovács Judit és Baráth Zoltán látható, közreműködik a Susu Art Band: Gonda László, Báder Ernő, Tanyi Sándor, Kiroly. Az előadást Silló Sándor rendezi.

>>> SUSU Bolondság - színlap, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr138000285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása