7óra7

Sting musicalt ír egy épülő hajóról

Sting musicalt ír egy épülő hajóról

2013. 07. 06. | 7óra7

Sting A 61 esztendős zenész, a Police együttes egykori frontembere elárulta, hogy már dolgozik egy ideje a musicalen, sok új számot írt hozzá, és nagyon ösztönzően hat rá ez a munka, de még csak a kezdeteknél jár. "Teljesen ismeretlen terület ez számomra, de nagyon izgalmas" - idézte egy nyilatkozatát a The Daily Telegraph online kiadása.

A The Last Ship című zenés darab Newcastle-ben játszódik, Sting szülővárosában. Főhősei hajógyári munkások, akik elhatározzák, hogy felépítik a saját hajójukat.

Sting a héten a Back to Bass-koncertturné során Franciaországban szerepel. Mint elmondta: nem visszatekintős típus, éppen ezért, amikor össze kellett állítania 25 Years című gyűjteményes kiadványát, ösztönei ellenére, amelyek továbblépésre inspirálták, kényszeríteni kellett magát, hogy a múlttal foglalkozzon. Ugyanakkor hozzáfűzte: az a dolga, hogy estéről-estére ezeket a dalokat énekelje éppolyan szenvedéllyel és a feltárulkozás olyan élményével, amilyennel írta őket.

A turné decemberben fejeződik be Jakartában.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227999653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása