7óra7

Új Pintér Béla-bemutató: A 42. hét

Új Pintér Béla-bemutató: A 42. hét

2013. 07. 06. | 7óra7

A 42. hét - Csákányi Eszter, Roszik Hella

A darab hőse azonban nem egy születendő gyermek vagy édesanyja, hanem egy szülész-nőgyógyász: Dr. Virágvári Imola. Gyász, szerelem, hit, hitetlenség, jó és rossz döntések keverednek életének eme kilenc drámai hónapjában. Minden döntésének meglesz a következménye, a darab végén pedig kiderül, hogy mit hoz a 42. hét: születést vagy halált.

A 42. hét - Friedenthal Zoltán, Quitt László, Stefanovics Angéla, Thuróczy Szabolcs

Az előadásban Csákányi Eszter, Thuróczy Szabolcs, Pintér Béla, Roszik Hella, Friedenthal Zoltán, Enyedi Éva, Stefanovits Angéla, Quitt László, Szakonyi Györk és Hajdú Rozi szerepelnek, a muzsikusok Kéménczy Antal, Veér Bertalan, Veér Csongor, Póta György / Ács Péter és Sipos Gergő / Vámos Marcell lesznek. A produkció dramaturgja Enyedi Éva, jelmeztervezője Benedek Mari.

>>> Pintér Béla és Társulata műsora

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr977999903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása