7óra7

VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát – bemutató Aradon

VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát – bemutató Aradon

2013. 07. 06. | 7óra7

Az Aradi Kamaraszínház bemutatója igazi színháztörténeti premier, hiszen a Magyarországon és Romániában is ismert humorista Aradi Tibor, az Aradi Kamaraszínház társulatának legújabb tagja, először lép fel drámai szerepben. Aradi Tibornak és a tangóharmónikán kísérő Borsos Pálnak, valamint a rendező Tapasztó Ernőnek köszönhetően, az előadásban keverednek az alkotók személyes élményei az eredeti szöveggel, ismert dalok és dallamok paródiái hangzanak el, igazi színházi csemegét ígérve a nézőknek. A különös és különleges hangulatú előadásban Aradi Tibor színészi eszköztárának számos elemét és színét felvonultatja, Borsos Pál tangóharmónika-játéka pedig felejthetetlen élményt ígér.

A VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát című darabot Jevgenyij Griskovec, a kalinyingrádi születésű kortárs orosz színész-drámaíró személyes élményei alapján írta: a csendes-óceáni orosz flottánál töltött három évét dolgozta fel benne - megrázóan, mégis szórakoztatóan. Ezért a drámájáért Griskovec 1999-ben Három nővér-díjat kapott. A történet gyermekien egyszerű: egy ember, az Elbeszélő arról mesél, miként szolgált le három évet a csendes-óceáni flottánál. Az előadás ezeket az emlékeket, élményeket emeli a valóság fölé, keserédes humorral, zenével, énekkel mutat be egy emberi sorsot.

>>> VodkaPolka, avagy hogyan ettem kutyát - színlap, szereposztás, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr47999859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása