7óra7

Zsámbék: A pincér a Bázison

Zsámbék: A pincér a Bázison

2013. 07. 06. | 7óra7

Egy név nélküli színésznő és egy név nélküli pincér találkoznak egy szállodai szobában. Egy éjszakára négy fal közé szorul két élet megannyi mélysége: szerelem, rajongás, magány. Egy ilyen találkozás sok mindent kihoz az emberből, de a meglepően őszinte vagy épp hazug szándékok kuszaságát csak egy tragikus végkifejlet oldhatja fel…

A pincér - Kicsid Gizella, Hajnal János

Forgách András árnyalt, s árnyaltságuknál fogva összemosódó karakterei újabb és újabb feldolgozásért kiáltanak. Nem meglepő tehát, hogy A pincér kifinomult konfliktusai 1991-es bemutatkozásuk óta időről-időre magukkal ragadják a közönséget.

„Egy név nélküli Színésznő és egy név nélküli Pincér találkoznak egy éjszakai szállodai szobában: egy ilyen véletlen találkozás sok mindent kihoz az emberből: hirtelen úgy érezheti, hogy megváltozik az élete, aztán ott marad a romok között. Arra voltam kíváncsi, hogyan lehet végigjátszani egy ilyen játszmát csalás nélkül” – mondja művéről a szerző, Forgách András.

A Telihay Péter rendezte előadásban Kicsid Gizella és Hajnal János játszik, a produkció július 26-án, 27-én és 28-án 20 órai kezdettel látható a Zsámbéki Színházi Bázison.

>>> A Zsámbéki Színházi Bázis műsora

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr58000247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása