7óra7

A Lovagias üggyel nyit a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színház

A Lovagias üggyel nyit a tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színház

2013. 07. 07. | 7óra7

Bajor Imre Bujtor Judit igazgató csütörtökön a helyszínen elmondta: tavaly hétezer látogatója volt a színpadnak, az ország minden részéről érkeztek nézők. Nehéz minden évben újat hozni és olyan darabokat találni, amelyek mindenki ízlését elnyerik, de idén sikerült - tette hozzá.

Hunyady Sándor vígjátékát - amelyből nagy sikerű film is készült az 1930-as években, Kabos Gyula emlékezetes alakításával - a fővárosi Karinthy Színház társulata mutatja be, Verebes István rendezésében. A főbb szerepekben Bajor Imrét, Árpa Attilát, Balázs Andreát, Lorán Lenkét, Csoma Juditot és Balázsovits Editet láthatja a közönség.

Verebes István a sajtótájékoztatón elmondta: még soha nem volt szabadtéri színpadon premierje. Hozzátette: a vígjáték ma is mindannyiunkról szól, hiszen az állás, a megélhetés megtartása a témája.

Verebes István elismerését fejezte ki Bujtor Juditnak, amiért férje, a 2009-ben elhunyt Bujtor István szellemében vezeti a szabadtéri színpadot, és olyan műsort állított össze, ami becsületére válik neki és a településnek is.

Július 7-én a Szegény Dániel című krimit (kritikánk itt) játsszák a szabadtéri színpadon, július 13-án a Budapest Bár koncertezik, július 14-én az Esőembert mutatják be (kritikánk itt) július 20-án A nagy négyes című vígjátékot (kritikánk itt) július 21-én a Bolond a hegytetőn című zenés játékot, július 27-én a Francianégyes című vígjátékot, másnap pedig az Imádok férjhez menni című zenés vígjáték kerül a publikum elé.

Szegény Dániel - Szirtes Balázs, Simon Kornél, Újréti László, Kováts Adél

Augusztus 3-án a Mese habbal című vígjáték kerül színpadra, másnap Minket nem lehet elfelejteni címmel Bodrogi-Voith show lesz, augusztus 10-én az Álomjáték című zenés show-nak, másnap a Mona Maria mosolya című zenés vígjátéknak ad otthont a szabadtéri színpad. A műsor augusztus 17-én a Csík zenekar koncertjével folytatódik, másnap A szerelmes nagykövet című bohózatot játsszák, augusztus 24-én a Magna Cum Laude koncertezik, az évadot pedig a Sing Sing Sing 3 című musicalshow zárja.

>>> A tihanyi Bujtor István Szabadtéri Színház műsora a _7óra7_-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr698000361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása