7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Csinibaba című előadásra! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Csinibaba című előadásra! LEZÁRVA

2013. 07. 07. | 7óra7

A Csinibabában a levert forradalmat, majd az azt követő megtorlásokat túlélt ország egy emberként mozdul rá az új önkifejezési lehetőségre, a Ki mit tud? versenyre. Sokakat az hajt, hogy a győztesek nyugatra utazhatnak. Lázas készülődés és selejtezők sokasága zajlik, a szürkeség színesre vált, szerelmek szövődnek, emberi sorsok kerülnek előtérbe.

A "zenés visszarévedést" Kszel Attila rendezésében és a Győri Nemzeti Színház művészeivel láthatja a közönség.

Játék Csinibaba-jegyekért

-A Budapesti Nyári Fesztivál és a 7óra7 közös játékában olvasónk *1)* várólistára teszi Csinibaba című produkciót a 7óra7-en, *2)* lájkolja a 7óra7 Facebook-oldalát *3)* Facebook-üzenetben *július 2-án déli 12 óráig* elküldi a 7óra7-en regisztrált emailcímét, valamint az alábbi kérdésre a helyes válasz betűjelét – és máris esélyes arra, hogy azon *három* olvasónk egyike legyen, akik *páros belépőjegyet* nyernek a július 5-i előadásra.-

A játék nyertesei: Beke Viktor, Mikó Georgina, Csávics Adrienn, gratulálunk nekik, facebook-üzenetben kaptak értesítést a nyeremény átvételéről.

A megválaszolandó kérdés ez volt:

Melyik időszakot idézi meg a Csinibaba nosztalgikus világa?

A) '20-as
B) '60-as
C) '90-es

A helyes válasz a *B*, vagyis a hatvanas évek.

Ha lát egy előadást, mondjon róla véleményt a 7óra7-en, hogy a többiek is láthassák, érdemes-e megnézni az előadást vagy sem! Természetesen a Csinibabáról – és bármely más előadásról – is várjuk olvasóink véleményét!

A játékot szemlézi a Nyereményfigyelő.hu oldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr647998183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása